Κόπηκαν και απομακρύνθηκαν τα κλαδιά από κεντρικούς δρόμους του Σχοίνου που εμπόδιζαν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Συστάσεις στους ιδιοκτήτες κατοικιών για τις υποχρεώσεις τους

Καθαρισμός και απομάκρυνση των κλαδιών σε κεντρικούς δρόμους του Σχοίνου έγιναν χθες, από υπαλλήλους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Τα κλαδιά περιόριζαν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και σκοπός ήταν να διευκολυνθούν οχήματα όπως λεωφορείο και απορριμματοφόρο, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δημήτρης Λάμπρου.

Ο κος Λάμπρου αναφέρει ακόμη ότι στην συνέχεια θα γίνουν δράσεις σε όλη την Κοινότητα και θα ενημερωθούν με συστάσεις οι ιδιοκτήτες των ακινήτων για τις ευθύνες που έχουν σχετικά με την προέκταση δέντρων- φυτών στους κεντρικούς δρόμους.

Παρών ήταν και τα μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πισίων, όπως αναφέρει ο κ. Λάμπρου ο οποίος ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή Γεωργίου Γκιώνη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθαρότητας και πρασίνου Αθανάσιο  Μουζάκη για την άψογη συνεργασία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ