Γιατροί, νοσηλευτές , Ψυχολόγοι θα προσληφθούν άμεσα στο νομό μας  στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας Υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε προσλήψεις προσωπικού που θα αφορούν ειδικότητες όπως ιατροί, νοσηλευτές, ψυχολόγοι κά.  Και στην Περιφερειακή μας Ενότητα θα προχωρήσει άμεσα η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνολικά, όπως ανακοινώθηκε, θα προσληφθούν 24 άτομα σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, με διάρκεια σύμβασης 21 μήνες. Οι προσλήψεις αυτές θα γίνουν στα πλαίσια των δράσεων της Περιφέρειας για την προστασία της δημόσιας Υγείας .

Εξάλλου χθες ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε δύο Προγραμματικές Συμβάσεις με την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας : 1) για την υλοποίηση προγράμματος επιτήρησης, επαγρύπνησης και στοχευμένων ενεργειών καταπολέμησης της ελονοσίας, σε επιλεγμένες περιοχές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 2021-2022, προϋπολογισμού: 800.000 ευρώ και 2) για την επιδημιολογική επιτήρηση και απόκριση από το νέο κορωνοϊό SARS-COV-2(COVID-19) και την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων δημόσιας Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προϋπολογισμού: 800.000 ευρώ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ