Για την παραβατικότητα συζήτησαν η Βουλευτής Μαριλένα Σούκουλη και ο Αστυνομικός Δ/ντής Χαράλαμπος Τετράδης

Για το κοινωνικό φαινόμενο της παραβατικότητας , που εκδηλώνεται ιδιαίτερα τελευταία σε αγροτικές περιοχές του νομού μας συζήτησαν η Βουλευτής του νομού μας κα Μαριλένα Σούκουλη και ο Aστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας  κος Χαράλαμπος Tετράδης, στη σημερινή τους συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αστυνομικός Διευθυντής ενημέρωσε την κα Σούκουλη ότι  έχουν ενισχυθεί οι αστυνομικές δυνάμεις στο νομό μας , ενώ έκανε  γνωστό στη Βουλευτή ότι τους τελευταίους 4 μήνες ιδρύθηκε ομάδα αντιμετώπισης εγκληματικότητας που ασχολείται ειδικά με το ζήτημα των Ρομά. Αποτέλεσμα της ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό των αστυνομικών μας δυνάμεων είναι ότι για την περιοχή του Α.Τ. Σικυωνίων έχει υπάρξει μείωση κλοπών κατά 40%, αύξηση εξιχνίασης κλοπών κατά 46% και μείωση κλοπών οχημάτων κατά 54%. Τα ίδια ποσοστά καταπολέμησης της παραβατικότητας και ελαφρώς καλύτερα εμφανίζονται σε ολόκληρη την Κορινθία.

Από την πλευρά της η κα Σούκουλη δήλωσε χαρακτηριστικά «Η προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης για πάταξη της εγκληματικότητας τηρείται στο ακέραιο χάρη στην άοκνη προσπάθεια των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Ευχαριστώ τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κο Χαράλαμπο Τετράδη και όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή μας για την εξαιρετική εργασία τους. Όταν οι αριθμοί μιλούν τα πολλά λόγια περιττεύουν. Ο νόμος οφείλει να τηρείται από όλους και κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου. Θα αναλάβω περαιτέρω πρωτοβουλίες προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ