Γιώργος Ψυχογιός για εργασιακά : « Δεν θα κάνετε “ζούγκλα” την κοινωνία»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Ψυχογιός τοποθετήθηκε στη Βουλή επί του νομοσχεδίου  της κυβέρνησης για τα εργασιακά , παραθέτοντας τα βασικά σημεία που , όπως τονίζει «θα διαλύσουν πλήρως τις εργασιακές σχέσεις και θα αυξήσουν την ανεργία.»

Ο κος Ψυχογιός κάλεσε τους βουλευτές της πλειοψηφίας  «να  σταματήσουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό»  «θυμίζετε πραγματικά τον Όργουελ το “1984”, όπου η απελευθέρωση ταυτιζόταν με την υποδούλωση», τόνισε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «. Ή μπορεί να είστε και θιασώτες της αταξικής κοινωνίας, όπου είναι ίσοι οι εργαζόμενοι με τους εργοδότες.» .

Ο κος Ψυχογιός αναφέρθηκε επίσης «στις εκατοντάδες τριμερείς συσκέψεις -επί ΣΥΡΙΖΑ-με τις οποίες δόθηκαν λύσεις σε εργασιακά ζητήματα, με παραδείγματα και από την Κορινθία, τις οποίες το Υπουργείο σήμερα έχει απαξιώσει» .

Ο βουλευτής , μεταξύ  άλλων εξέφρασε τη σιγουριά ότι “το νομοσχέδιο αυτό τους πλήττει όλους και αυτό πρέπει να το ακούσει η ελληνική κοινωνία, τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, κυρίως τη νεολαία, αλλά και τους μικρομεσαίους,τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες. Έρχεται η πλήρης διάλυση της οικογενειακής ζωής και θα επικρατήσει ο νόμος της ζούγκλας στην αγορά εργασίας, όπου ο πιο ισχυρός θα επιβιώνει.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ