Γ. Γκιώνης: “Βάζουμε τάξη, με σαφείς κανόνες στην περιοχή για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας και να εξελιχθούμε”

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης δήλωσε μετά την  εξέλιξη ως προς το Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό στο Δήμο του :
«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για τον Δήμο μας. Βάζουμε τάξη, με σαφείς κανόνες στην περιοχή για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας και να εξελιχθούμε. Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Λουτρακίου αποτελεί ένα ισχυρό αναπτυξιακό εργαλείο καθώς θεσμοθετείται ένας σύγχρονος και επίκαιρος πολεοδομικός σχεδιασμός, προστατεύοντας το περιβάλλον και επιτρέποντας με ασφάλεια τις επενδύσεις.
Ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία και την καθοριστική του παρέμβαση τον Υφυπουργό, Νίκο Ταγαρά και για την αδιάκοπη στήριξή του για τα μεγάλα έργα υποδομής που χρειάζεται ο Δήμος μας.
Σύντομα, ολοκληρώνεται και το Γ.Π.Σ. Αγίων Θεοδώρων για να πετύχουμε την ορθολογική οργάνωση των κοινόχρηστων χώρων και υποδομών και να αναδειχθεί η φυσιογνωμία της πόλης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ