Δήμος Βέλου – Βόχας: Αντικαθιστά τις παλιές μπασκέτες με νέες Ολυμπιακού τύπου στα σχολεία του

Ολυμπιακού τύπου μπασκέτες θα αντικαταστήσουν τις παλιές στα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας, προς όφελος των μαθητών .Ο Δήμος αναφέρει σχετικά :

«Ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος με γνώμονα την δημιουργία ενός ανθρώπινου και σύγχρονου Δήμου, αλλάζει σταδιακά την καθημερινότητα των πολιτών με μια σειρά έργων και δημιουργεί εκείνο το περιβάλλον που θα παρέχει ασφάλεια, προστασία, και ψυχαγωγία σε κάθε οικογένεια, σε κάθε δημότη.

Με αυτή την φιλοσοφία, σχεδίασε, διεκδίκησε χρηματοδοτήσεις και έκανε πράξη, την δημιουργία 13 παιδικών χαρών σε όλο το δήμο, έργο χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα ΦΟΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ συνολικού ποσού 213.000 ευρώ αλλά και με ιδίους πόρους του Δήμου.

Ο Δήμος Βέλου Βόχας επισκευάζει, συντηρεί σχολικά κτίρια και αύλειους χώρους με παράλληλες δράσεις ,όπως την κατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ στα σχολεία, σήμανση και διαγραμμίσεις.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (88.500,00 ευρω)

Σειρά έχει η αντικατάσταση των μπασκετών, με άλλες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, στα σχολεία του Δήμου και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του .

Αξίζει να σημειωθεί πως η κατασκευή τέτοιων μπασκετών και η τοποθέτηση τους, εξασφαλίζει την πλήρη και ασφαλή πάκτωση του κορµού και αποκλείει οποιαδήποτε περίπτωση ανατροπής της µπασκέτας ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τη δυνατότητα µελλοντικής αντικατάστασής της.Οι μπασκέτες ολυμπιακού τύπου πρόκειται να τοποθετηθούν σε όλα τα σχολεία του δήμου.

Τα σχολεία που ήδη αντικαταστάθηκαν οι μπασκέτες αυτές στην πρώτη φάση του έργου, είναι τα εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΛΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΛΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ (ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ

“Σχεδιάζουμε, διεκδικούμε, κερδίζουμε έργα και χρηματοδοτήσεις που θα αλλάξουν σελίδα στο Δήμο μας . Δημιουργούμε έναν δήμο ανθρώπινο, ελκυστικό στον επισκέπτη και φιλόξενο στους δημότες. Έναν Δήμο σύγχρονο και ασφαλή,με ευκαιρίες άθλησης και ψυχαγωγίας στα παιδιά μας. Γιατί για αυτά σχεδιάζεται το μέλλον “ δήλωσε ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ