Δηλώσεις Δημάρχου και Αντιδημάρχου Τουρισμού για τις 5 γαλάζιες σημαίες που έχει πια ο Δήμος Κορινθίων

Σε πέντε ανέρχονται πλέον οι πιστοποιημένες παραλίες για το 2023 που έχουν πάρει το βραβείο της γαλάζιας σημασίας στον Δήμο Κορινθίων , όπως ήδη γράψαμε . Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης  σε δηλώσεις τους για την ένταξη και της παραλίας Λεχαίου στην πεντάδα αναφέρουν :

«Οι πιστοποιημένες με γαλάζια σημαία ακτές αποτελούν για τους επισκέπτες και του τουρίστες σημείο αναφοράς για την επιλογή του τόπου τον οποίον θα επισκεφτούν. Η πιστοποίηση φέτος πέντε ακτών με γεμίζει ικανοποίηση, ευχαριστώ όσους εργάστηκαν και εργάζονται για το αποτέλεσμα και δεσμεύομαι πως η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ» δήλωσε ο Δήμαρχος .

«Όταν αναλάβαμε ως Δημοτική αρχή το 2019 δεν είχαμε ούτε μια γαλάζια σημαία .

Μέσα σε μια τετραετία κατορθώσαμε να έχουμε 5 !Συνεχίζουμε με αγάπη, δουλειά ,και σχέδιο κάθε μέρα για έναν καλύτερο Δήμο Κορινθίων !Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ.Νανόπουλο για την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματική μας συνεργασία , την κα Δανιήλ , τις υπηρεσίες του Δήμου , τους συνεργάτες μου , και όλους τους αντιδημάρχους και αιρετούς για την συνεργασία μας και το επιθυμητό αποτέλεσμα» δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουρισμού Τιμολέων Πιέτρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ