Δημήτρης Πτωχός: “Θέλουμε το 2028 η Περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι πρότυπο διεθνώς”. Τί είπε για τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best την Τρίτη 22 Αυγούστου ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός , παρουσίασε την υποψηφιότητα του και το πρόγραμμα του συνδέσμου του. Αναφέρθηκε επίσης στην τρέχουσα επικαιρότητα εκφράζοντας την θλίψη και τη συμπαράσταση του, στους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών όλης της χώρας.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Δημήτρης Πτωχός, «το όραμά μας είναι πολύ απλό. Θέλουμε το 2028 η Περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι πρότυπο διεθνώς σε όλα τα επίπεδα: σε ανάπτυξη, προσέλκυση επενδύσεων σε απλοποίηση και ψηφιοποίηση υπηρεσιών, σε αξιοποίηση του πολιτιστικού μας αποθέματος, στην προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος, στις υποδομές και κυρίως στην πρόνοια και την αλληλεγγύη».

  • Αναφερόμενος στη σχέση του με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και το έργο του ο κος Πτωχός είπε: «Ο κ. Νίκας είχα την τιμή να είναι καθηγητής μου. Έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί του. Αυτή την περίοδο είναι λίγο πιο τυπική, αλλά πάντα θα τον εκτιμώ και θα τον αγαπώ. Σχετικά με το έργο που έχει κάνει, νομίζω ότι έχει κάνει πολύ θετικά βήματα και πάνω σε αυτό θα χτίσουμε. Δεν ερχόμαστε για να γκρεμίσουμε, ερχόμαστε για να συνθέσουμε, να κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ