Δραματικό μήνυμα Ζελένσκι για το Πάσχα: “Όπως και οι περισσότεροι από εμάς δεν φορώ φωτεινά χρώματα, αλλά πολεμάμε για μια φωτεινή ιδέα»

Ο πόλεμος συνεχίζεται στην Ουκρανία με τραγικές ανθρώπινες απώλειες και από τις δύο πλευρές ( και δυστυχώς πάνω από 200 παιδιά) και ανεκτίμητες υλικές ζημιές . Η ζωή μέσα στα καταφύγια γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και δραματική τώρα το Πάσχα.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι μπροστά από τον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Κίεβο, επεσήμανε σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του προς τον ουκρανικό λαό ότι η χώρα θα ξεπεράσει το σκοτάδι που έχει φέρει ο πόλεμος.
Δεσμεύθηκε σήμερα στο μήνυμά του για το Πάσχα ότι καμία «κακία» δεν θα καταστρέψει τη χώρα του και προσευχήθηκε ο Θεός να φέρει πίσω την ευτυχία στα παιδιά και παρηγοριά στις μητέρες που θρηνούν.
«Σήμερα εξακολουθούμε να πιστεύουμε στη νέα νίκη της Ουκρανίας και είμαστε όλοι πεπεισμένοι ότι δεν θα μας καταστρέψει καμία ορδή ή κακία», τόνισε και πρόσθεσε: “Θα ξεπεράσουμε τους σκοτεινούς καιρούς και σήμερα εγώ –όπως και οι περισσότεροι από εμάς—δεν φορώ φωτεινά χρώματα, αλλά πολεμάμε για μια φωτεινή ιδέα».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ