Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας:  “Στηρίζουμε τη γειτονιά μας και τα μικρά εμπορικά καταστήματα»  

Με το σύνθημα :  «Στηρίζουμε τη γειτονιά μας και τα μικρά εμπορικά καταστήματα»  η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κάνει την δική της προσπάθεια να στηρίξει την αγορά , τώρα που κάνει επανεκκίνηση . Η Ε.Σ.Ε.Ε αγωνίζεται χρόνια για την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων . Το διαφημιστικό μήνυμα έχει στόχο να εξηγήσει στους καταναλωτές γιατί χρειάζεται να στηρίξουν τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις της γειτονιάς. Σε ανακοίνωση της, η ΕΣΕΕ αναφέρει τους σπουδαιότερους από τους λόγους που έχουν  οι καταναλωτές για να στηρίξουν τα μαγαζιά της γειτονιάς. Μεταξύ άλλων αναφέρει:  « Κάνοντας τις αγορές μας στα μαγαζιά της γειτονιάς υποστηρίζουμε στην πράξη και ενδυναμώνουμε την τοπική οικονομία, συμβάλλοντας έτσι στην ισορροπία της οικονομικής αλυσίδας. Ψωνίζοντας από την τοπική μας αγορά, επιστρέφουμε στην κοινότητα και την τοπική κοινωνία πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη της για να συνεχίζει να μεγαλώνει και να ανθίζει!

Σεβόμαστε τους μικρούς τοπικούς επιχειρηματίες

Οι μικροί επιχειρηματίες της γειτονιάς μας καθημερινά αγωνίζονται να πουλήσουν τα προϊόντα τους αντιμετωπίζοντας μεγάλο ανταγωνισμό, ο οποίος διαθέτει περισσότερους πόρους και καλύτερα μέσα. Πώς μπορούμε να μειώσουμε αυτή την απόσταση; Επιλέγοντας και προτιμώντας συστηματικά τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς μας, δίνουμε χώρο στους μικρούς επιχειρηματίες να αναπτυχθούν, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουμε το έργο και την προσπάθειά τους.

Βρίσκουμε ποιοτικά και ξεχωριστά προϊόντα

Στηρίζουμε πολύτιμες θέσεις εργασίας

Η διατήρηση των θέσεων εργασίας και η διασφάλιση ευκαιριών στην απασχόληση στην τοπική κοινότητά μας είναι εξίσου σημαντική. …Επιπλέον, η δραστηριότητα των μικρών επιχειρήσεων στις τοπικές κοινότητες συνεισφέρει και σε ακόμη έναν σκοπό: αναπτύσσει επαγγελματικές δεξιότητες, καλλιεργώντας κατάλληλες και ρεαλιστικές συνθήκες για την μελλοντική γενιά επιχειρηματιών!

Νιώθουμε ασφαλείς

Απολαμβάνουμε εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον

– «Προτίμησε τα καταστήματα της γειτονιάς σου… είναι δίπλα σου!…

Σήμερα έχουμε έναν ακόμη περισσότερο λόγο να το κάνουμε γιατί εκεί είμαστε πραγματικά ασφαλείς. Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα. Ιδιαίτερα τώρα η δύναμή μας μπορεί να μεταμορφώσει το μέλλον και τη ζωή πολλών ανθρώπων προς το καλύτερο.

Και μην ξεχνάτε, σε κάθε αγορά που θα κάνετε αυτές τις ημέρες, χρησιμοποιήστε το #stirizoumetigeitoniamas για να διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι στηρίζοντας τη γειτονιά μας και τα μικρά εμπορικά καταστήματά της, μένουμε πραγματικά ασφαλείς!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ