Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου: Το 2ο Perseas Cup έγινε ένα στοίχημα που κερδίσαμε όλοι!

“Το 2ο Perseas Cup έγινε ένα στοίχημα που κερδίσαμε όλοι!”. Αυτό αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου ο οποίος αναφερόμενος στην αθλητική αυτή διοργάνωση, στην οποία πίστεψε και ο ίδιος και δεν διαψεύστηκε και που ολοκληρώθηκε με επιτυχία αναφέρει :” Όταν στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου αποφασίσαμε να συνδιοργανώσουμε με τον Δημήτρη Μελέτση και τον «Α.Σ. Shotokan Karate Περσέας» το διασυλλογικό πρωτάθλημα καράτε «Perseas Cup» στην πόλη μας, ξέραμε πως βάζαμε ένα μεγάλο στοίχημα. Και τα στοιχήματα ποτέ δεν ξέρει κανείς αν θα τα κερδίσει.
Λίγες μόνο ώρες μετά το τέλος του τουρνουά μπορούμε άφοβα να πούμε ότι άξιζε το ρίσκο και πως τελικά το στοίχημα το κερδίσαμε. Αλλά όχι μόνο εμείς…
Το στοίχημα το κέρδισε καταρχάς ο ίδιος ο Αθλητικός Σύλλογος και ο Δημήτρης Μελέτσης, οι οποίοι κατάφεραν να πείσουν περισσότερους από 1000 (ναι χίλιους!) αθλητές να συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Είναι φανερό ότι στο Κιάτο έχουμε πια έναν αθλητικό σύλλογο κι έναν παράγοντα του αθλητισμού, που ξεπερνούν τα στενά πλαίσια του
δήμου μας, έχουν πανελλήνια αποδοχή και εμβέλεια. Αυτό δίνει αναμφίβολα μια μεγάλη προστιθέμενη αξία σε όλη την τοπική κοινωνία.
Το στοίχημα το κέρδισε η πόλη μας, η οποία νόμιζες πως έχει μεταφερθεί στον χωροχρόνο. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έμοιαζε με Σαββατοκύριακο Αυγούστου, με περισσότερους από δύο χιλιάδες επισκέπτες να έχουν κατακλύσει κάθε γωνιά όχι μόνο της πόλης αλλά και του δήμου ευρύτερα. Το Κιάτο ανταποκρίθηκε, η πόλη ήταν καθαρή, έτοιμη για αυτό το μεγάλο γεγονός.
Το στοίχημα το κέρδισαν οι επαγγελματίες της πόλης και του δήμου.
«Σαν έτοιμοι από καιρό» ανταποκρίθηκαν στην μεγάλη πρόκληση παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχουμε μπει επίσημα στην καλοκαιρινή περίοδο. Με ευγένεια, χαμόγελο, συνέπεια, επαγγελματισμό και φιλόξενο πνεύμα έδειξαν ότι το Κιάτο μπορεί να γίνει προορισμός.
Το στοίχημα το κέρδισε και ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου, που πήρε την απόφαση να στηρίξει την διοργάνωση. Δουλέψαμε μεθοδικά όλο το προηγούμενο διάστημα και σχεδιάσαμε τι έπρεπε να γίνει με ακρίβεια. Ο χάρτης που εκδόθηκε –για πρώτη φορά- προκειμένου να καθοδηγήσει τους επισκέπτες μας, έγινε ανάρπαστος και συγκέντρωσε τα επαινετικά σχόλια όλων. Και όλοι οι συνάδελφοι είδαν και κατάλαβαν πόση σημασία έχει η εξωστρέφεια, οι ανοιχτοί ορίζοντες, η αισιοδοξία, η θετική ματιά. Πλέον διαθέτουμε μετρήσιμα αποτελέσματα που θα γίνουν οδηγός για επόμενες δράσεις στον δήμο μας με στόχο την τόνωση της τοπικής κοινωνίας.
Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται…”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ