“Επί ποδός” και σε συνεργασία Αντιπεριφέρεια και Περιφέρεια για την «Μήδεια» –  Ο Περιφερειακός συντονιστής Πολιτικής Προστασίας στην Κόρινθο

φωτο αρχείου

Σε πλήρη ετοιμότητα  βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Αντιπεριφέρειας Κορινθίας , εν όψει της κακοκαιρίας “Μήδεια”. Χθες ήδη συγκλήθηκαν ανά Περιφερειακή Ενότητα τα Συντονιστικά Όργανα Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), ενώ σήμερα Σάββατο ο περιφερειακός συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Χαντζής επισκέφθηκε τις Περιφερειακές Ενότητες για να αποκομίσει εικόνα από το επίπεδο προετοιμασίας και ετοιμότητας σε κάθε μία από τις Π.Ε.

Κύρια χαρακτηριστικά της νέας κακοκαιρίας θα είναι, σύμφωνα με τους Μετεωρολόγους, τα χιόνια, κατά τόπους καταιγίδες και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.  Η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει  όλη την επόμενη εβδομάδα, με πιο ήπια φαινόμενα από την Πέμπτη.

Ο κος Χαντζής βρέθηκε το πρωί στην Τρίπολη, το μεσημέρι στο Ναύπλιο και  ακολούθως στην Κόρινθο, όπου είχε συνεργασία με τους κατά τόπους Αντιπεριφερειάρχες καθώς και τα στελέχη των φορέων  για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων από την κακοκαιρία.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ