“Θερμή” υποδοχή και αναμνηστικά δώρα από τον Δήμαρχο Κορινθίων στον ομόλογό του από την Κορυτσά στο Δημαρχείο – Η δέσμευση του Βασίλη Νανόπουλου

Ο Δήμαρχος της Κορυτσάς επισκέφθηκε χθες το Δημαρχείο της Κορίνθου όπου συναντήθηκε με τον ομόλογό του Βασίλη Νανόπουλο ο οποίος του επεφύλαξε θερμή υποδοχή και συμβολικά δώρα. Επίσης ο κος Νανόπουλος δεσμεύτηκε πως οι δεσμοί όχι μόνο θα διατηρηθούν αλλά θα δυναμώσουν. Τον επισκέπτη συνόδευε κλιμάκιο που επισκέφθηκαν την  Κόρινθο  με αφορμή των εορτασμών της Απελευθέρωσης και της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας.
Ο Δήμαρχος ύμνησε την παρουσία της Αλβανικής κοινότητας στην Κόρινθο και τον Πρόεδρο κ.Γιάννη Πρίφτη και υποσχέθηκε πως σύντομα θα ανταποδώσει την επίσκεψη.
Ο Δήμαρχος του MALIQ ανταπέδωσε με την ίδια θέρμη και ζήτησε την αρωγή και στήριξη του Δημάρχου στην προσπάθεια που κάνει η Αλβανία για την ενδυνάμωση των σχέσεων και βεβαίως την ευρωπαϊκή της ένταξη.
Οι Δήμαρχοι, λίγο πριν μεταβούν στο Δημοτικό θέατρο για το κύριο μέρος των εκδηλώσεων, αντήλλαξαν δώρα με τον Δήμαρχο του MALIQ να παραδίδει αφού ανέγνωσε, ευχαριστήριο ψήφισμα στο Δήμαρχο Κορινθίων.
Στην υποδοχή παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Ζαχαριάς και ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας ο οποίος πρόσφατα είχε ηγηθεί αποστολής στο MALIQ για την παρουσία του δήμου Κορινθίων σε ανάλογες εκδηλώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ