“Κομβικό σημείο για τον τουρισμό στην ορεινή Κορινθία και στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας”

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, και πρόεδρος της Ζήρεια ΑΕ ΟΤΑ, Βλάσσης Τσιώτος, δήλωσε μετά την απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για το Χιονοδρομικό Κέντρο της Ζήρειας:

«Η έκδοση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων αποτελεί κομβικό σημείο για τον τουρισμό στην ορεινή Κορινθία και στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, καθώς θέτει τις βάσεις για τη λειτουργία και την ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας.

Είναι άλλωστε γνωστή η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του Υφυπουργού κ. Νίκου Ταγαρά, από την θητεία του ως Νομάρχη Κορινθίας, στη δημιουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας. Η ολοκλήρωση των κτιριακών υποδομών, η ασφαλτόστρωση του δρόμου πρόσβασης, η συντήρηση του δρόμου Τρίκαλα – Ζήρεια και η τοποθέτηση του μεγάλου αναβατήρα ήταν έργα που υλοποίησε και καθόρισαν την εξέλιξη του χιονοδρομικού.

Κατόπιν ως αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, ενέταξε τη Ζήρεια στον εθνικό κατάλογο με τα υφιστάμενα χιονοδρομικά κέντρα και τώρα με την έκδοση της ΑΕΠΟ μάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε την αναβάθμιση και την επέκταση των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ