Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Βραχάτι για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις , ανακοίνωσε ο Δήμος Βέλου -Βόχας

Σχετικά με την διεξαγωγή των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων στην Παραλία Βραχατίου ο Δήμος Βέλου -Βόχας ενημερώνει το κοινό για την διαδρομή που θα ακολουθηθεί και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :
🔸Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, ο Δήμος Βέλου- Βόχας θα πραγματοποιήσει το 8ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ του στην παραλία Βραχατίου. Συγκεκριμένα από την οδό Μίκη Θεοδωράκη (πρώην Ανδ. Λαζανά) έως και τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Τόποι συγκέντρωσης των καρναβαλιστών θα οριστούν οι περιμετρικοί δρόμοι της οδού Μίκης Θεοδωράκης.
🔸 Ώρα έναρξης ορίζεται η 16:00. Μετά το πέρας της παρέλασης και των διαφόρων δραστηριοτήτων, θα λάβουν χώρα Καρναβαλικές εκδηλώσεις,
Επίσης θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :
🔸 Από ώρα 15.00 έως και 22.00, πλήρες κλείσιμο της κυκλοφορίας της οδού Μίκη Θεοδωράκη (από το ύψος της οδού Μπούλια έως και την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου). Επίσης διακοπή κυκλοφορίας των οδών Αθανασίου Διάκου, Σμύρνης και Βασιλείου, από το ύψος της Αγίου Δημητρίου και προς την παραλία.
🔸 Από ώρα 18.30 ως 22.00 να απελευθερωθεί η κυκλοφορία της οδού Μίκη Θεοδωράκη, από την οδό Μπούλια έως και την οδό Αθανασίου Διάκου.
📍Για την εκτέλεση των ανωτέρω, ο Δήμος θα προβεί στην τοποθέτηση κατάλληλων πινακίδων σήμανσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ