Με το νέο του αγωνιστικό αυτοκίνητο  Citroen Ds3R  κατηγορίας R5!!!! στο Ράλλυ Φθιώτιδος ο Παναγιώτης Ρουστέμης  στις 19 & 20 Ιουνίου

Στις 19 και 20 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Ράλλυ Φθιώτιδος, που αποτελεί τον πρώτο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος και το Κύπελλο Ράλλυ Χώματος. Εκεί θα συμμετάσχει ο Κορίνθιος οδηγός αγώνων Παναγιώτης Ρουστέμης με συνοδηγό  τον Κων/νο Νικολόπουλο !

«Θα είναι ένα μεγάλο  τεστ για να  γνωριστούν με το νέο απόκτημα της Roustemis Motorsport και να προετοιμαστούν για το Wrc Rally Acropolis Greece 2021 που θα πραγματοποιηθεί στης 9-12 Σεπτεμβρίου και θα περάσει και από τα δικά μας μέρη !!! Εκεί θα χρειαστεί το νεαρό πλήρωμα την βοήθεια -στήριξη όλων μας  για μια καλή παρουσία στο αγώνα του Παγκόσμιου  Πρωταθλήματος !!!»

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση,   εκφράζονται ευχαριστίες στους χορηγούς που στηρίζουν το νεαρό Παναγιώτη από τα πρώτα του βήματα : Seazets , ΙΚτεο Κιατου, Μax Print εκτυπώσεις, Ελαστικά Μπισμπικης , Βορτελινος Service , Δραινας Service , Rent a car   Roustemis. Του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία  και πάντα νίκες !!!!

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ