Μπήκαν οι υπογραφές Νίκα – Τσιώτου για την προστασία και την αναβάθμιση του Πευκιά – Επίσκεψη του Περιφερειάρχη στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου

Την προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση του αισθητικού δάσους Πευκιά υπέγραψαν χθες Τετάρτη 9 Ιουνίου, στο Ξυλόκαστρο, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσσης Τσιώτο, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Τάσου Γκιολή και Υποδομών Αργολίδας – Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη.

Η σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών , αφορά σε παρεμβάσεις προστασίας του δάσους του Πευκιά -ενός από τα συνολικά 19 χαρακτηρισμένα αισθητικά δάση της χώρας μας και έχει προϋπολογισμό 756.492 ευρώ,

Ο Περιφερειάρχης, μετά την υπογραφή της σύμβασης  σημείωσε ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες προστασίας του εν λόγω δάσους από την διάβρωση.

Κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο του Ξυλοκάστρου, ο Π. Νίκας είχε συναντήσεις με στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στις οποίες εξετάστηκε η εξέλιξη άλλων έργων στην περιοχή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ