Νέος κωδικός «έρχεται» για μετακίνηση σε καταστήματα ..όταν αυτά ανοίξουν !!!

φωτογραφία: Δήμος Κορινθίων (F)

Θα ισχύσει τελικά , όπως όλα δείχνουν, αυτό που είχε ακουστεί σαν ιδέα για την μετάβαση στα καταστήματα, μόλις αρθεί το lockdown. Στέλνοντας μήνυμα σε νέο πενταψήφιο θα μπορούν να ψωνίζουν σε εμπορικά καταστήματα οι πολίτες.

Ο αριθμός αυτός, χωρίς ακόμη επίσημη ανακοίνωση, θα είναι  ο  13032, σύμφωνα με όσα επεξεργάζεται το  Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης . Εκεί θα στέλνουν SMS για να μπορούν να βγουν να κάνουν τα ψώνια τους σε καταστήματα λιανεμπορίου όσοι το επιθυμούν και όταν θα επιτρέπεται .

Σε αντίθεση με τα γραπτά μηνύματα στο 13033 το SMS, στο 13032 δεν θα περιλαμβάνει κάποιον κωδικό αλλά μόνο ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας του αποστολέα.

Το χρονικό διάστημα που θα έχει ο εκάστοτε καταναλωτής για τις αγορές του, αυτό θα είναι τρεις ώρες. Επίσης , θα επιτρέπεται μόνο ένα μήνυμα την ημέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος πενταψήφιος αριθμός θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τις αγορές στα καταστήματα του λιανεμπορίου και όχι τα σούπερ μάρκετ, στα οποία οι καταναλωτές θα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν στέλνοντας τον κωδικό 2 στο 13033.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ