Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για τις 2.090 θέσεις ανέργων ειδικών κατηγοριών στις  αρμόδιες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές του ΟΑΕΔ

Σήμερα Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για την κάλυψη περίπου 2.090 θέσεων από ανέργους/ες ειδικών κατηγοριών που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου (άτομα με αναπηρία και συγγενείς τους, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κλπ.). Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις  αρμόδιες Πρωτοβάθμιες Επιτροπές του ΟΑΕΔ και όλη η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου 2021.

Όσον αφορά στα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, οι υποψήφιοι παραπέμπονται μέσω των προκηρύξεων του ν. 2643/1998 στην αντίστοιχη προς κάθε θέση προκήρυξη του ΑΣΕΠ που ήδη έχει εκδοθεί. Για την εξυπηρέτηση των προστατευομένων, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) βρίσκονται αναρτημένα το έντυπο της αίτησης, το σχετικό ΦΕΚ καθώς και οι προκηρύξεις των 14 αρμόδιων Επιτροπών και οι διευθύνσεις τους.

Η υποβολή των αιτήσεων από τους/τις υποψηφίους/ιες θα γίνει αποκλειστικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 2643.services.gov.gr (στην οποία οδηγείται ο χρήστης και μέσω της διεύθυνσης 2643.yeka.gr )

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν (κατόπιν ραντεβού) ή να αποσταλούν ταχυδρομικά στις κατά τόπους αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, όπως περιγράφεται αναλυτικά στις σχετικές προκηρύξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ