Ούτε μία, ούτε δύο αλλά εφτά συλλήψεις για κατοχή κάνναβης την Κυριακή σε Κόρινθο, Λουτράκι και Κιάτο

φωτο διαδίκτυο

Πολλές οι συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και συγκεκριμμένα για κατοχή κάνναβης την Κυριακή σε περιοχές του νομού μας . Συγκεκριμμένα συνελήφθησαν, χθες (10.3.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από  αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 2 ημεδαποί, ηλικίας 27 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επίσης συνελήφθη, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν και συνελήφθη επίσης  20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν. Προανάκριση και για τις τρεις υποθέσεις διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Τέλος συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, δύο 23χρονοι ημεδαποί και 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ