Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, με θέμα “Από την Ευρώπη των Κρίσεων, στην Ευρώπη των Λύσεων “ και σας προσκαλεί να την παρακολουθήσετε, μεθαύριο Τετάρτη 17 Απριλίου στις 12:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Ερμού 2 στην Κόρινθο.

“Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, υποδέχεται τον κ. Σχοινά και τους επίσημους καλεσμένους στο πλαίσιο της εξωστρέφειάς του Επιμελητήριου Κορινθίας ως  ενεργός συνομιλητής στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας και καλεί τα μέλη του να προσέλθουν και να συμμετέχουν ενεργά στον διάλογο αυτό.

Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για τους επιχειρηματίες και τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την ευρωπαϊκή δράση και πολιτική.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.” αναφέρει η πρόσκληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ