Ο Γιώργος Ψυχογιός παρών στην κινητοποίηση για την σταφίδα στην Αθήνα και στο εξεταστικό κέντρο της Κορίνθου για το νόμο περί ιθαγένειας

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής παρέμβασης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  ο Γιώργος Ψυχογιός παρευρέθηκε ως βουλευτής Κορινθίας και τομεάρχης προσφυγικού-μεταναστευτικού στο εξεταστικό κέντρο της Κορίνθου για τις διαδικασίες κτήσης ελληνικής ιθαγένειας. Εκεί μίλησε με υποψήφιους και τις οικογένειές τους, καθώς και με τους εκπαιδευτικούς που επιβλέπουν τις εξετάσεις.

Όπως ο ίδιος αναφέρει μέσω του F ., «Ενημερώσαμε με υλικό για το νέο Νόμο της κυβέρνησης της ΝΔ με τον οποίον “κόβεται” το 90% των ανθρώπων που έχουν δεκαετίες στη χώρα λόγω κυρίως των απαράδεκτων εισοδηματικών κριτηρίων που θέτει και που ούτε το 50% των Ελλήνων δεν μπορεί να πιάσει.». Και ο κος Ψυχογιός προσθέτει: «Θα συνεχίσουμε τη μάχη για την κατάργηση αυτών των αδίκων και ρατσιστικών κριτηρίων με στόχο μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης με δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλους. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να είμαστε όλοι από αυτό!»

Μια ημέρα πριν  ο κος Ψυχογιός συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των σταφιδοπαραγωγών στην Αθήνα έξω από τη  Βουλή, στην οποία συμμετείχαν και αγρότες από το νομό μας, κυρίως από τη Νεμέα,   τονίζοντας: « Στη Βουλή και στο δρόμο στηρίζουμε δυναμικά τα αιτήματα των σταφιδοπαραγωγών για το προϊόν τους, αλλά και για μια ζωή με αξιοπρέπεια. Η Κορινθία έδωσε μαζικά το παρόν!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ