Ο Δήμος Κορινθίων θέλει να στηρίξει φοιτητές από οικονομικά αδύναμες οικογένειες με αποστολή πακέτου. Τί είπε ο Δήμαρχος για την σημαντική αυτή κοινωνική δράση

Μία από τις ιδέες που θα εξετάσει η Δημοτική Αρχή Κορινθίων και θα εφαρμοστεί (άν αποφασιστεί) για πρώτη φορά, είναι η δημιουργία και αποστολή του πακέτου φοιτητή για οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Πρόκειται για μια πολύ ωφέλιμη δράση που θα βοηθήσει ουσιαστικά τους συμπολίτες μας φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί τις πρώτες 100 ημέρες στην διοίκηση αλλά και όσα προγραμματίζονται, είναι κάτι που το κάνουν κι άλλοι Δήμοι.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο κ. Σταυρέλης έχει κάνει πολλές επαφές με άλλους δήμους όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ένας από τους Δήμους που το υλοποιούν είναι και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και όπως διαβάζουμε έχει τον τίτλο: «Σου Έχω Δέμα». Αφορά φοιτητές της πόλης που σπουδάζουν στην επαρχία και ανήκουν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες τις οποίες συνεχίζει να στηρίζει . Οι αιτήσεις γίνονται για ένα διάστημα και απαιτούνται ορισμένα δικαιολογητικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ