Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας στηρίζει και φέτος  το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας με επιστολή του προς τα μέλη του ενημερώνει και ταυτόχρονα καλεί να ενισχύσουν μέσω των ηλεκτρονικών γιορτινών αγορών τους «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επιστολή αναρτήθηκε στην σελίδα του Συλλόγου στις αρχές του μήνα και μεταξύ άλλων αναφέρει:

« Κάθε χρόνο, με τη θετική ανταπόκριση επιχειρήσεων και φορέων, διοργανώνουμε εποχικά bazaars σε εταιρείες, εμπορικά κέντρα και πλατείες, τα έσοδα των οποίων καλύπτουν ένα σημαντικό κομμάτι των αναγκών του οργανισμού, βοηθώντας στην εξεύρεση πόρων για τις δράσεις μας, για τις οικογένειες που στηρίζουμε και για το Σπίτι μας στην Αρχαία Κόρινθο όπου σήμερα μεγαλώνουν κι έχουν βρει θαλπωρή 32 παιδιά. Φέτος όμως, οι δυσμενείς συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση αυτών των bazaars.

Στο πλαίσιο αυτό, και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο έργο μας απευθυνόμαστε σε εσάς επικαλούμενοι την ευαισθησία σας και σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα μέλη σας και τους συνεργάτες σας τη διάθεση των χριστουγεννιάτικων ειδών μας μέσα από το eshop μας. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει να καλυφθεί ένα βασικό μέρος των αναγκών του Οργανισμού μας αλλά συγχρόνως και η ανάγκη όσων επιθυμούν να προσφέρουν πραγματοποιώντας τις αγορές τους με είδη από τα Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήριά μας, όπου εθελοντές και εργαζόμενοι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας, δημιουργήσαμε όμορφες ιδέες ώστε να μετατρέψουμε και τα φετινά Χριστούγεννα σε μία αισιόδοξη γιορτινή περίοδο. Μέσα από τις υπέροχες  χριστουγεννιάτικες δημιουργίες μεταφέρουμε μήνυμα για υγεία, αγάπη και  χαμόγελο, που σήμερα περισσότερο από ποτέ έχουμε όλοι ανάγκη.

Σας καλούμε όλους να μας επισκεφτείτε στο www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ και να πραγματοποιήσετε τις γιορτινές σας αγορές σας με ασφάλεια, μέσα από το e-shop ή τηλεφωνικά, με τη δυνατότητα παράδοσης στο χώρο σας.

Αξίζει να επαναλάβουμε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις των ειδών μας θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Οργανισμού που είναι δίπλα σε κάθε παιδί θύμα  Βίας, κάθε παιδί με πρόβλημα Υγείας, κάθε παιδί που εξαφανίζεται, κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας. Να σας ενημερώσουμε ότι μόνο το 2019, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπόρεσε και στήριξε συνολικά 95.717 παιδιά και τις οικογένειες τους , έχοντας στο πλάι του αρωγούς τους υποστηρικτές μας, όπως εσείς.»

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ