Παναγιώτης Νίκας: « Δεν έχω απολύσει ποτέ κανέναν»- «Δεν έχουμε καμία αντίρρηση να γίνει και εκ νέου διαχειριστικός έλεγχος στην «Πελοπόννησος Α.Ε»., αρκεί…»

Στη συνάντηση που είχε  την Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στα γραφεία της επιχείρησης «Πελοπόννησος  Α.Ε», δήλωσε πως: «Δεν έχουμε καμία αντίρρηση να γίνει και εκ νέου διαχειριστικός έλεγχος στην ‘Πελοπόννησος’ Α.Ε., αρκεί οι λογιστές να οριστούν από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών».

Όπως αναφέρει η Περιφέρεια, στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση, ο κος Νίκας υπενθύμισε, ωστόσο, ότι “η Περιφέρεια δεν ζήτησε κανέναν έλεγχο στην ‘Πελοπόννησος’ Α.Ε. Αυτός έγινε από τους νόμιμους ορκωτούς λογιστές, ως είχαν υποχρέωση να κάνουν στον ισολογισμό της χρονιάς”.

Απευθυνόμενος νωρίτερα στους υπαλλήλους της Α.Ε. ο Περιφερειάρχης τους ενημέρωσε πως η κατεύθυνση είναι να διατηρηθούν όλες οι θέσεις εργασίας, κάτι για το οποίο εγγυήθηκε τονίζοντας: «Έχω συνδέσει την παρουσία μου στα δημόσια πράγματα με αύξηση θέσεων εργασίας, δεν έχω απολύσει ποτέ κανέναν».

Ο Π. Νίκας τόνισε ακόμη προς τους υπαλλήλους ότι «την στρατηγική της Περιφέρειας για την ‘Πελοπόννησος’ Α.Ε. περιγράφει η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου: “Αν αυτή δεν γίνει δυνατό να υλοποιηθεί, τότε υποχρεωνόμαστε σε εκκαθάριση εν λειτουργία της επιχείρησης και δημιουργούμε μια νέα αναπτυξιακή, έναν νέο αυτοδιοικητικό οργανισμό, με την επωνυμία ‘Μοριάς’ Α.Ε.¨ σημείωσε.

Ζήτησε δε τη συνεργασία των υπαλλήλων, όσον αφορά το καταστατικό της Α.Ε. και τον κανονισμό λειτουργίας προκειμένου, όπως είπε, «να είναι μια δυναμική εταιρεία η οποία θα βοηθήσει ουσιαστικά το έργο της Περιφερειακής Αρχής».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ