Περίπου 100 παλέτες με φάρμακα και υλικά έφυγαν από τις αποθήκες του Υπουργείου Υγείας για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας

Περίπου 100 παλέτες με φάρμακα και υλικά στάλθηκαν πριν από λίγες ημέρες , από τη χώρα μας στην Πολωνία και στη συνέχεια, μέσω διόδων ανθρωπιστικής βοήθειας, στην Ουκρανία , προκειμένου να απαλύνουν λίγο τον πόνο και την δυστυχία αυτών των ανθρώπων. Η αποστολή αυτή είναι αυτή που οργανώθηκε στις αποθήκες του Υπουργείου Υγείας στον Ταύρο.
Ο Υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης δήλωσε σχετικά με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας:
«Το Υπουργείο Υγείας ανταποκρίθηκε άμεσα. Με την Υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη ήρθαμε σε συνεννόηση με τους ομολόγους μας, τους Υπουργούς Υγείας της Ουκρανίας, οι οποίοι μας ζήτησαν συγκεκριμένο φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό το οποίο αποστέλλουμε σήμερα. Ήδη έχει φύγει μία παρτίδα, σήμερα φεύγει η δεύτερη και επίκειται και άλλη.
Ο ελληνικός λαός, η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας είμαστε δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας. Ευχαριστούμε τις φαρμακευτικές εταιρείες που ανταποκρίθηκαν για τη συγκέντρωση φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού. Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε και το Υπουργείο Υγείας με υλικά από τις αποθήκες του και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μεγαλύτερο αριθμό από αυτόν που μας ζητήθηκε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ