Πρωθυπουργός για ανεργία : ” Δημιουργήθηκαν πάνω από 200 χιλιάδες θέσεις εργασίας, ξεπεράσαμε τα 4 εκατομμύρια απασχολούμενους..”

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για το νομοσχέδιο για τον ΟΑΕΔ με τον τίτλο «Δουλειές Ξανά», η ανεργία στη χώρα μας μειώθηκε αισθητά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως: «Συνεχίζεται η πορεία αποκλιμάκωσης της ανεργίας» λέγοντας ωστόσο ότι «τα αποτελέσματα αυτά δεν μπορούν να μας ικανοποιούν γιατί είμαστε η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη μετά την Ισπανία».
Τόνισε ότι η ανεργία έπεσε στο 12,8% από το 17,2% και έκανε λόγο για την «ταχύτερη και μεγαλύτερη αποκλιμάκωση σε όλη την Ευρώπη”, ενώ έκανε λόγο για τη δημιουργία παραπάνω από 200 χιλιάδες θέσεις εργασίας, λέγοντας ότι ξεπεράσαμε τα 4 εκατομμύρια απασχολούμενους.
Όπως τόνισε αυτό επιτεύχθηκε μέσα σε πολλές προκλήσεις και κρίσεις, σε ένα δυσμενές και δυσχερές διεθνές περιβάλλον, σημειώνοντας ότι διαψεύστηκαν οι προβλέψεις του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση της ανεργίας και των λουκέτων στην πανδημία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ