Πώς θα γιορτασθεί η επέτειος της 25ης Μαρτίου στο Ζευγολατιό, το Βέλο και το Βραχάτι

ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ης MAΡΤΙΟΥ 1821 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

🔹ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

– Ώρα 10.00 π.μ: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου.

– Εκφώνηση του  πανηγυρικού της ημέρας από την κα Αποστολοπούλου Μαρία- Άννα, δασκάλα 1ου δημοτικού σχολείου Ζευγολατιού.

– Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στην Πλατεία Παπακωνσταντίνου, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση & κατάθεση στεφάνων. Τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών  και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.

– ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.00 π.μ. ενώπιον των επισήμων μπροστά στην πλατεία Παπακωνσταντίνου, από μαθητές των σχολείων, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ζευγολατιού.

🔹ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΛΟΥ

– Ώρα 10.30 π.μ. : Θα γίνει η έπαρση της Σημαίας, στην πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια η Δοξολογία  στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας.

– Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Σούδη Δημήτριο, δάσκαλο του Δημοτικού Σχολείου Ζευγολατιού.

– Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο Ηρώο, όπου θα ψαλεί  επιμνημόσυνη δέηση & κατάθεση στεφάνων. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών  και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.

– ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.30 π.μ. ενώπιον των επισήμων, από μαθητές των σχολείων.

Μετά το πέρας της παρέλασης  θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από την ομάδα χορού του Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού του Δήμου Βέλου Βόχας στην Πλατεία Ελευθερίας.

🔹ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

– Ώρα 10.30π.μ.: Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγ.Παρασκευής Βραχατίου.

– Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από την κα Αγγελάτου Γεωργία, δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Βραχατίου

– Συγκέντρωση των επισήμων και των μαθητών μπροστά στο Ηρώο στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, όπου θα ψαλεί  επιμνημόσυνη δέηση & κατάθεση στεφάνων. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και κλείσιμο της τελετής με τον Εθνικό Ύμνο.

– ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Ώρα 11.30 π.μ. ενώπιον των επισήμων, από τους μαθητές των σχολείων, από τμήμα του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχατίου «Μέγας Αλέξανδρος»  .

Μετά το πέρας της παρέλασης  θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τμήματα του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχατίου «Μέγας Αλέξανδρος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ