Σταύρος Μπένος: “Δέχτηκα αμέσως την πρόταση του Πρωθυπουργού. Έχω την εμπειρία των εθνικών κρίσεων, θα βοηθήσω όπως μπορώ». 

Ο κ. Σταύρος Μπένος επιλέχθηκε απο τον Πρωθυπουργό να είναι ο επικεφαλής της Επιτροπής για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας. Του το πρότεινε και αυτός, χωρίς δέυτερη σκέψη , δέχθηκε. Ο κος Μπένος που είναι σήμερα 74 χρόνων, είναι πρώην δήμαρχος Καλαμάτας και πρώην Υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, έχει μεγάλη εμπειρία στην πολιτική και είναι ένα άτομο αξιόπιστο, έντιμο, με εμπειρία στη διαχείριση καταστροφών. Γι’ αυτό και επιλέχθηκε απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ηγηθεί της  αποκατάστασης των ζημιών στη βιβλική καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά στη Βόρεια Εύβοια, ωε το πλέον κατάλληλο άτομο. Η αποστολή είναι δύσκολη, όπως όπως είπε στο «Βήμα» «δέχθηκα αμέσως την πρόταση του πρωθυπουργού διότι τίθεται θέμα εθνικού χρέους, έχω την εμπειρία των εθνικών κρίσεων, θα βοηθήσω όπως μπορώ». 
Όπως επίσης ανέφερε ο κ. Μπένος,  «προσπέρασε πλέον την πολιτική», δεν ασχολείται ούτε με πολιτικές ετικέτες, ούτε με κόμματα. Τον ενδιαφέρει το εθνικό συμφέρον και δεν λογαριάζει ποιος τον καλεί, παρά μόνον να εξυπηρετηθεί ο εθνικός σκοπός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ