Στο χαρτοφυλάκιο του Σχεδίου το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Απορριμμάτων της Κορινθίας – Τί είπε ο Πρωθυπουργός από την Τρίπολη

Κατά την χθεσινή του επίσκεψη και περιοδεία στην Τρίπολη, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε πολλά έργα που είτε εκτελούνται είτε έχουν προγραμαμτιστεί να γίνουν σ εόλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σε ό,τι αφορά την τόνωση του πρωτογενούς τομέα, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, υλοποιείται η συνολική αντιμετώπιση των αρδευτικών ζητημάτων της Περιφέρειας, με την κατασκευή των φραγμάτων Μιναγιώτικου, Κελεφίνας, Ασωπού και Φιλιατρινού, καθώς και με την ολοκλήρωση των αρδευτικών δικτύων στη λίμνη Τάκα.

Προβλέπεται επίσης η επίλυση χρόνιων προβλημάτων και κενών που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, όπως το ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων. Στο χαρτοφυλάκιο του Σχεδίου έχουν ενσωματωθεί τρία Ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΣΔΑ) στις Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας και δύο Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στην Κορινθία και την Αργολίδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ