«Στυλοβάτης»  των Δομών Υγείας  της Κορινθίας η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Έχει διαθέσει πολλές χιλιάδες ευρώ  μέσω του ΠΕΠ / ΕΣΠΑ

852.792.€  έχει διαθέσει μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Πελοπόννησος 2014-2020 η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Νοσοκομείο Κορίνθου , για τη προμήθεια ιατροτεχνολογικού  και επιστημονικού εξοπλισμού και δεν είναι μόνο αυτό. Για τον εξοπλισμό δομών Υγείας  στο Νοσοκομείο Κορίνθου έχει διαταθεί το ποσό των 60.760€.

Έχει επίσης διαθέσει και άλλα ποσά όπως για επικουρικό προσωπικό, ενώ έχει  ενισχύσει με μεγάλα ποσά και δομές Υγείας του νομού. Γενικά η Περιφέρεια Πελοποννήσου  έχει διαθέσει ένα  πολύ μεγάλο ποσό στις Δομές Υγείας όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων .

Τα αναλυτικά στοιχεία δημοσιοποίησε χθες η ίδια η Περιφέρεια . Ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας δήλωσε σχετικά: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει διαθέσει δεκάδες εκατομμύρια, μέσω του ΠΕΠ / ΕΣΠΑ, προκειμένου να ενισχύσει και να συνδράμει τις δημόσιες δομές Υγείας και τον ιατρικό κόσμο, στον αγώνα που δίνουν εναντίον του νέο κορονοϊού covid-19.»

Ο κος Νίκας, πρόσθεσε ότι η πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες είναι σχετικά χαμηλή και σε κάθε περίπτωση παρακολουθείται από τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας -τόνισε ωστόσο ότι δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να υπάρχει εφησυχασμός.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ