Συνέδρια σε Τρίπολη & Λουτράκι με θέμα: «Συνεκπαίδευση – Συμπερίληψη και αλλαγή  του θεσμικού πλαισίου για την αναπηρία στην Ελλάδα”

Ανακοίνωση

«Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ THE EUROPEAN INCLUSION με τα Πρότυπα Ερευνητικά Πιλοτικά του ΚΔΑΠ ΕΦΥΡΑΙΟΣ ΑΘΛΟΣ – ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 από 11.00 – 14.00 ώρα Ελλάδας, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης διοργανώνει Συνέδριο στο οποίο είναι προσκεκλημένοι όλοι οι πολίτες της Πελοποννήσου σε δια ζώσης παρακολούθηση κατόπιν προσυνεννόησης και σε live streaming για την υπόλοιπη Ελλάδα, Κύπρο, Ευρωπαϊκή Τουρκία και Βαλκάνια.

Θέμα Συνεδρίου: Συνεκπαίδευση – Συμπερίληψη και αλλαγή θεσμικού πλαισίου για την αναπηρία στην Ελλάδα.

Ομιλητές εκπρόσωποι του πολιτικού και επιστημονικού κόσμου μεταξύ των οποίων:

Στέλιος Κυμπουρόπουλος •Ευρωβουλευτής Ν.Δ. •Ιατρός-Ψυχίατρος, MSc •Μέλος Δ.Σ. Οργανισμού Ανεξάρτητης Διαβίωσης Ελλάδος i-Living

Αντωνία Τρικαλιώτη •Μέλος Δ.Σ. Οργανισμού Ανεξάρτητης Διαβίωσης Ελλάδος i-Living

Φίλιππος Βλάχος •Καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας •Διευθυντής Εργαστηρίου Μαθησιακών Δυσκολιών, Προβλημάτων Λόγου και Επικοινωνίας •Διευθυντής ΠΜΣ “Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή”

Δρ. Μιχαήλ Φειδάκης •Κύριος Ερευνητής Εργαστηρίου CONSERT, Affective Computing & Learning •Τμήμα Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΗΜΜ) •Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠαΔΑ)

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

LIVE STREAMING:

https://www.facebook.com/kdapmeaephyraiosathlos

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSes5XLBOPsDVZNcLRtpiwQW1lCW0b6PQ1mNLaxvFhrROUREaA/viewform”

Συνέδριο και στο Λουτράκι την Δευτέρα 14 Ιουνίου

Το ίδιο θέμα θα αναπτυχθεί  και στο Συνέδριο , με τους ίδιους διοργανωτές ,που θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 από 18.00 – 21.00 ώρα Ελλάδας, στο “Αλεξάνδρειο” Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου  “στο οποίο είναι προσκεκλημένοι όλοι οι πολίτες του Νομού Κορινθίας σε δια ζώσης παρακολούθηση κατόπιν προσυνεννόησης και σε live streaming για την υπόλοιπη Ελλάδα, Κύπρο, Ευρωπαϊκή Τουρκία και Βαλκάνια”, όπως αναφέρει η πρόσκληση.

Ομιλητές θα είναι ο κος Στέλιος Κυμπουρόπουλος, η κα Αντωνία Τρικαλιώτη και ο κος Φίλιππος Βλάχος. Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

“LIVE STREAMING:

https://www.facebook.com/kdapmeaephyraiosathlos

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyntkHnOFJkrlz65WoYxlukie2DCHiBDRW2tUb3hPYn2JAJA/viewform?usp=sf_link

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Web: www.the-european-inclusion.com

Email: info@the-european-inclusion.com

Tel.: 6944 290111, 210 7101375, 2744 408019, 2744 067022»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ