Τί είχε στην ατζέντα του ο Γιάννης Τσάκωνας στην συνάντηση με τον Περιφερειάρχη στην Τρίπολη;

O Γιάννης Τσάκωνας συμμετείχε ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος στην 1η Συνάντηση εργασίας με θέμα την «Συνέχιση Κέντρων Κοινότητας» του Προγράμματος «Πελοπόννησος 2021-2027» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτριου Πτωχού.

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αναστάσιος Γκιολής και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρύσσος Μέλλος, Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι του συνόλου των Δήμων της Πελοποννήσου.

Ο κος Τσάκωνας παραβρέθηκε εκεί έχοντας μαζί του τις προτάσεις του Δήμου Κορινθίων που κατατέθηκαν στη συνάντηση και συγκεκριμμένα, εκ μέρους του Δήμου κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις αναβάθμισης και ανάπτυξης του υφιστάμενου Κέντρου Κοινότητας και της Κινητής Μονάδας, με σκοπό το όφελος των πολιτών που εξυπηρετούνται να αυξηθεί, τόσο σε αριθμό ωφελουμένων, όσο και σε αύξηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στόχος του Δήμου Κορινθίων παραμένει η ουσιαστική ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ένταξης ευπαθών και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Τσάκωνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ