Τιμητική πλακέτα στην Μαριλένα Σούκουλη για τη συνεισφορά και τη στήριξή της στο Λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας. Συγκινημένη και Υπερήφανη η Βουλευτής

Συγκινημένη και ταυτόχρονα Υπερήφανη είναι η Βουλευτής του νομού μας Μαριλένα Σούκουλη από την απονομή της τιμητικής πλακέτας προς το πρόσωπό της για την συνεισφορά και τη στήριξή της στο Λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας , που έγινε πριν από περίπου μια εβδομάδα , στα εγκαίνια του Μουσείου που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό. 

Η ίδια η Βουλευτής δήλωσε: “Το Λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας αποτελεί για τους πολίτες της περιοχής μας έναν φάρο πολιτισμού και ιστορίας. Έναν φάρο που λάμπει με το φως της παράδοσης και της ταυτότητας μας. Έναν φάρο που σε μια εποχή ραγδαίων τεχνολογικών εξελίξεων μας δείχνει σταθερά το δρόμο του ανθρώπινου μέτρου. Η τιμητική πλακέτα που μου αποδόθηκε σήμερα ως αναγνώριση της συνεισφοράς και της στήριξης μου στο Λαογραφικό Μουσείο Περαχώρας, με συγκινεί και με κάνει να νιώθω υπερήφανη.  Η λέξη κλειδί είναι η λέξη συνεργασία. Κάθε επιτυχία είναι αποτέλεσμα της ομάδας και όχι της μονάδας. Το Λαογραφικό Μουσείο άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό και μας περιμένει να απολαύσουμε μοναδικές  στιγμές ιστορίας του Τόπου μας”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ