Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου η Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» . Δημήτρης Πτωχός: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους φορείς της Πελοποννήσου»

Η μεγαλύτερη Περιφερειακή έκθεση Πελοποννήσου, «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», ετοιμάζεται και θα ξεκινήσει στις 10 Απριλίου. Έως και τις 14 Απριλίου θα υποδεχτεί επιχειρήσεις, φορείς και επισκέπτες. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όλοι οι τομείς της επιχειρηματικότητας, τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, οι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, η καινοτομία και η πιο σύγχρονη τεχνολογία συναντώνται στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ EXPO» στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

To μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού αναφέρει:

“Η «Πελοπόννησος Εxpo», εδώ και οκτώ χρόνια, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς του επιχειρείν, καταγράφοντας μία εξελικτική πορεία με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την αειφορία και την παραγωγικότητα. Με ισχυρές βάσεις έχει εδραιωθεί στον εκθεσιακό χάρτη ολόκληρης της χώρας και αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό εκθετών και επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με απλά λόγια, η ανάπτυξη της Πελοποννήσου βρίσκεται στο επίκεντρο. Η «Πελοπόννησος Expo» είναι ένα σημαντικό εργαλείο στην ολιστική προσπάθεια μας για να κάνουμε την Πελοπόννησο πρωταγωνίστρια ξανά. Με ριζωμένη την πεποίθηση, ότι μόνο μέσα από συνεργασίες και συνέργειες μπορούμε να διαδραματίσουμε σπουδαίο ρόλο στην αναπτυξιακή διαδικασία του τόπου μας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται πάντα δίπλα στους παραγωγικούς φορείς και στηρίζει όλους τους τομείς της τοπικής οικονομίας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους φορείς της Πελοποννήσου, για ένα νέο βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο με άξονες τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα όπως ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός και φυσικά το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα με στόχευση στην προσέλκυση νέων επενδύσεων καθώς και στην ενίσχυση των υφιστάμενων.

Η ανάπτυξη της Πελοποννήσου είναι για όλους μας βασική προτεραιότητα, με όρους βιωσιμότητας, δικαιοσύνης και ίσων ευκαιριών. Ανάπτυξη με προστιθέμενη αξία και ουσιαστικό όφελος για όλους. Με συγκεκριμένο σχέδιο, όραμα και συνεργασίες, η Πελοπόννησος μπορεί να γίνει ένας τόπος όπου θα κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.“

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, παράλληλα με την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ EXPO» θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με ομιλητές και θεματικές ενότητες γύρω από κρίσιμα και επίκαιρα ζητήματα αυτής της περιόδου, αλλά και των μελλοντικών εξελίξεων ενώ πολλά θα είναι και τα happenings που θα πλαισιώνουν την έκθεση με κύριο άξονα τη γαστρονομία.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 10 έως τις 14 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 16.00 – 21.00 και Σαββατοκύριακο: 10.00 – 21.00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ