14.000 € πρόστιμα σε πελάτες και προσωρινά υπεύθυνους τριών οίκων ανοχής στην Ομόνοια που λειτουργούσαν παρά τα απαγορευτικά μέτρα

 17 άτομα συνελήφθησαν  μέσα σε οίκους ανοχής που λειτουργούσαν παράνομα στην περιοχή της Ομόνοιας, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών. Σύμφωνα με το δελτίο της Αστυνομίας , στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν συνολικά διοικητικά πρόστιμα 14.100 ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι συλλήψεις έγιναν το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών. Συγκεκριμμένα από το έλεγχο που  έγινε  εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς τρία άτομα (δύο γυναίκες και ένας άνδρας), ως προσωρινά υπεύθυνοι να λειτουργούν οίκο ανοχής παραβιάζοντας την σφράγιση του, οκτώ  γυναίκες ως εργαζόμενες και  έξι άνδρες ως πελάτες, όλοι παραβιάζοντας τις Διατάξεις περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στους προσωρινά υπεύθυνους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμα -3.000- ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ