Έκλεβαν χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές  από σπίτια  και αυτοκίνητα σε Κορινθία και Αργολίδα

φωτο αρχείου

Τέσσερις  ημεδαποί ηλικίας 27,34,39 και 41 ετών, αντίστοιχα, βρίσκονται σύμφωνα με την Αστυνομία, πίσω από οκτώ περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής, στη Νεμέα και σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Νεμέας και Κορινθίων, καθώς και σε τοπική κοινότητα το Δήμου Άργους- Μυκηνών.

Οι αστυνομικοί  ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις πράξεις τους . Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ εξακριβώθηκε ότι οι δράστες , κατά το χρονικό διάστημα από 23.1.2020 έως 6.6.2020, συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών σε οικίες και οχήματα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το εν λόγω χρονικό διάστημα είχαν διαπράξει συνολικά έξι κλοπές σε οικίες, δύο σε οχήματα και μία απόπειρα κλοπής σε οικία. Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων, ξεπερνά τις -7.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Όπως προέκυψε, από τους δράστες, ο 34χρονος και ο 41χρονος βρίσκονται ήδη έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης για παρόμοια αδικήματα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ