Αννίβας Παπακυριάκος: «Η ατομική ευθύνη καθενός μας διασφαλίζει την Υγεία όλων μας» – Τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου Βέλου – Βόχας

Σήμερα Παρασκευή και  την προσεχή Δευτέρα 26 Οκτωβρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στον Δήμο Βέλου – Βόχας και  θα διενεργήσει προληπτικά τέστ για covid-19 σε όλους τους υπαλλήλους, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος στην σελίδα του στο F. Είναι η δεύτερη φορά που γίνονται τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.
Τα τεστ θα διενεργηθούν την Παρασκευή στην αίθουσα ΚΑΠΗ του Βέλου και την Δευτέρα στην αίθουσα ΚΑΠΗ στο Ζευγολατιό από το πρωί μέχρι το μεσημέρι.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος τονίζει:  “Από την πρώτη στιγμή η δημοτική Αρχή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας επιχειρώντας όσο μπορεί να θωρακίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών.
Στα πλαίσια αυτά είναι και η διασφάλιση της καλής υγείας των εργαζομένων του δήμου μας. Σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ κλιμάκια θα προβούν από αύριο σε δειγματοληψίες μέχρι και την Δευτέρα. Είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στον Δήμο μας ο ΕΟΔΥ και θα πρέπει να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες.
Η ατομική ευθύνη του καθενός μας διασφαλίζει την υγεία όλων μας. Και ο Δήμος είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή”¨

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ