Επιμελητήριο Κορινθίας: «Συνεχίζουμε δυναμικά τον διάλογο και τις ενέργειες μας προς όφελος της Κορινθιακής επιχειρηματικότητας»

Το σεμινάριο για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Κορινθίας , σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Εργασίας και το οποίο παρακολούθησε πλήθος κόσμου, είχε σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος της ψηφιακής κάρτας εργασίας η οποία επηρεάζει τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Οι ομιλητές μετά τις παρουσιάσεις τους απάντησαν και στα ερωτήματα των παρευρισκόμενων.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου Και Επιχειρηματικότητας, την ΟΕΒΕ Κορινθίας, τον Σύλλογο Οικονομολόγων – Λογιστών Ν. Κορινθίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου, τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου «Ο Ερμής», τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου «Ο Ερμής» και τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου.

«Συνεχίζουμε δυναμικά τον διάλογο και τις ενέργειες μας προς όφελος της Κορινθιακής επιχειρηματικότητας» αναφέρει μεταξύ άλλων το Επιμελητήριο .

Για τις συναντήσεις με υποψηφίους ευρωβουλευτές  (δες προηγούμενη ανάρτηση), το Επιμελητήριο αναφέρει ότι «αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για να εκφράσουμε τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μας. Παράλληλα, οι εκδηλώσεις και τα σεμινάρια που διοργανώνουμε επιδιώκουν την ενίσχυση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των επιχειρηματιών μας, προσφέροντας νέες ιδέες και πρακτικές λύσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.  

Με αφοσίωση συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ευημερία και την ανάπτυξη της Κορινθιακής επιχειρηματικότητας, προωθώντας την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα και την αειφορία.»

Να σημειώσουμε πως χθες πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη σεμινάριο από τον Σεφ Κωνσταντίνο Βασάλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ