Κυβέρνηση για το νέο νομοσχέδιο για την εργασία : «Αποτελεί ένα βήμα μπροστά..»

Με την ψήφιση του νέου εργασιακού νομοσχεδίου η κυβέρνηση υποστηρίζει   ότι αποτελεί ένα βήμα μπροστά και τον υπουργό Εργασίας  και  υπογραμμίζει ότι αυτό θα φανεί πολύ σύντομα. Μάλιστα όπως δήλωσε ο αρμόδιος Υπουργός  Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στον realFm 97,8 : «Όλα θα φανούν το πολύ σε κανά δύο μήνες και τότε θα καταδειχθεί ότι το νομοσχέδιο αυτό για την προστασία της εργασίας , νόμος πια, είναι ένα βήμα μπροστά» .

Παράλληλα  υποστήριξε  αυτό που διατύπωσε και ο Υφυπουργός Εργασίας Πάνος Τσακλόγλου ότι η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις εργασιακές σχέσεις και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων δεν είναι εύκολη υπόθεση και πως «η λύση του 2021 δεν είναι η επιστροφή στο 2009, αλλά η φυγή προς τα μπρος».

«Δεν έχουμε κάποια πατέντα δική μας. Είδαμε τι γίνεται στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τις περισσότερο προηγμένες αλλά και στις χώρες του μεσογειακού νότου, και εφαρμόζουμε και εδώ καλές ευρωπαϊκές πρακτικές και για αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι θα πετύχει κιόλας. Αυτός είναι ο τρόπος που έχω προχωρήσει στην όποια διαδρομή μου» σημείωσε ο υπουργός Εργασίας και πρόσθεσε ότι «αυτοί που τώρα μας αμφισβητούν για το εργασιακό νομοσχέδιο, είναι αυτοί που μας αμφισβητούσαν και παλαιότερα» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ