Μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας στα τέλη του μήνα

Μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας στη χώρα μας  και μάλιστα στα τέλη του μήνα.  Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη και όσα αναφέρει το in.gr σήμερα, από την Παρασκευή και μετά έρχονται και πάλι βροχές με τα προγνωστικά να θέλουν το μήνα να κλείνει με επικίνδυνο και πάλι καιρό όπου είναι πολύ πιθανό να έρθουμε και πάλι αντιμέτωποι με πλημμυρικά φαινόμενα».

Σύμφωνα με την πρόγνωση από τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου, από την Παρασκευή (22/10) και από τα νησιά του Ιουνίου και τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας θα ξεκινήσει να μας επηρεάζει το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι άστατος σε όλη τη δυτική Ελλάδα με τις περισσότερες μπόρες και καταιγίδες να εκδηλώνονται στην περιοχή του Ιονίου ενώ θα επηρεαστούν και τα υπόλοιπα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι συγκρίσιμες με την κακοκαιρία «Μπάλλος». Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, χρειάζεται προσοχή, διότι στις περιοχές που έχει ήδη πέσει πολύ νερό τις τελευταίες ημέρες οι όποιες βροχές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα γιατί το έδαφος είναι κορεσμένο.

Τέλος, την Κυριακή θα έχουμε ακόμη περισσότερες συννεφιές, στις περισσότερες περιοχές της χώρας, οι οποίες θα δώσουν μέτριες -κατά βάση- βροχές, με τις περισσότερες και πιο έντονες να σημειώνονται στις πιο δυτικές – βορειοδυτικές περιοχές της χώρας και στα πιο βορειοανατολικά τμήματα της χώρας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ