Με κλήρωση και με κριτήριο το εισόδημα η επιλογή των δικαιούχων για το Πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”

Σε αναμονή του ανοίγματος της  πλατφόρμας  για τις αιτήσεις του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού.

Το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» δίνει την ευκαιρία σε 100.000 ενδιαφερόμενους να οργανώσουν τις διακοπές τους και να ταξιδέψουν εντός της χώρας μέχρι και το τέλος του 2021. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο www.tourism4all.gov.gr, ενώ όσοι έλαβαν πέρυσι voucher θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Η επιδότηση αφορά σε 2 ή 3 διανυκτερεύσεις, και μπορεί να φτάσει και το 100%, με ανώτερο όριο τα 40 ευρώ ανά ημέρα, το άτομο ενώ στην περίπτωση των 4 διανυκτερεύσεων, με επιδότηση 80% και ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα το άτομο, ενώ επιδότηση 100% μπορούν να λάβουν τα ΑμεΑ με ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα, ανά άτομο.

Σύμφωνα με αθηναϊκά Μ.Μ.Ε, η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με κλήρωση, ενώ μοναδικό κριτήριο είναι το εισόδημα των δικαιούχων. Πιο αναλυτικά : Οι άγαμοι θα πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ, οι έγγαμοι χωρίς παιδιά έως 28.000 ευρώ, ενώ ισχύει προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ