Με 182 συμμετοχές το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα  ΝΕΑ Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021 από το Επιμελητήριο

Με μεγάλη συμμετοχή (182 άτομα) πραγματοποιήθηκε το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα  ΝΕΑ Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021 από το Επιμελητήριο Κορινθίας.  Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο εκπαιδευτικό σεμινάριο που είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων της Κορινθίας και έγινε στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της λειτουργίας τους, μετά την άρση των μέτρων της αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης καλωσόρισε τους επαγγελματίες του τουρισμού με ένα σύντομο χαιρετισμό και τόνισε ότι όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα υγειονομικά όπλα και εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας για να ξεκινήσει ο τουρισμός στην περιοχή μας με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές.

Για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα στα τουριστικά καταλύματα μίλησε ο τεχνολόγος Τροφίμων & Ποτών Msc και εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ, κ. Ιωάννης Κακός δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες για τον τρόπο ανάπτυξης και εφαρμογής τους με βάση τη νέα ΚΥΑ, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες διατύπωσαν τις απορίες τους και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ευρεία αυτή ενημέρωση πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021. Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα λάβουν την σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2021, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κορινθίας στο τηλέφωνο 27410 24464 (933). 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ