Νίκος Ταγαράς: “Οι αποφάσεις στο Υπουργείο λαμβάνονται καθημερινά με γνώμονα την προστασία του φυσικού και του δομημένου περιβάλλοντος”

Μήνυμα έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο F ο Υφυπουργός και Βουλευτής Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς  για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης . που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου. Η ανάρτηση του κ. Ταγαρά :

«Παγκόσμια Ημέρα της Γης σήμερα. Στο  Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας  όπου έχω την τιμή να είμαι αρμόδιος για ζητήματα χωροταξίας, πολεοδομίας και περιβαλλοντικών αδειοδοτήσεων, οι αποφάσεις λαμβάνονται καθημερινά με γνώμονα την προστασία του φυσικού και του δομημένου περιβάλλοντος.

Καθημερινά στο λεξιλόγιό μου πρωταγωνιστεί ο όρος «χρήσεις γης», δηλαδή τι επιτρέπεται και που να αναπτυχθεί ως δραστηριότητα επί εδάφους. Φυσικά, δεν αρκεί μόνον η χάραξη πολιτικής. Πρέπει να μεριμνήσουμε όλοι μαζί για το κοινό μας σπίτι. Με καθημερινές καλές συνήθειες. Στόχος μας να επουλώσουμε τις πληγές του παρελθόντος και να παραδώσουμε στα παιδιά μας τη Γη όπου θέλουμε να ζουν.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ