Ποια θέματα συζητήθηκαν στη συνάντηση Πέτσα – Νίκα στην Τρίπολη – Ποιό φόβο εξέφρασε ο Περιφερειάρχης

φωτο από παλαιότερη συνάντηση με τον κ. Στέλιο Πέτσα

Την Τρίπολη επισκέφθηκε μετά την Κόρινθο, χθες το πρωϊ ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας , όπου συναντήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Ο κος Πέτσας και στην Τρίπολη , ζήτησε συστράτευση στον αγώνα της πολιτείας για τον εμβολιασμό όλου του πληθυσμού εναντίον της covid-19 και απηύθυνε κάλεσμα στους αυτοδιοικητικούς οργανισμούς, τα στελέχη και το προσωπικό τους, σε σύσκεψη που έγινε εκεί. .

Στην σύσκεψη τονίστηκε ότι τα στοιχεία που προκύπτουν από την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας δείχνουν ότι υπάρχει ανάγκη να ενταθεί ο εμβολιασμός και μάλιστα στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Αναφερόμενος ο Π. Νίκας από την πλευρά του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δήλωσε ότι με βάση τα καθημερινά στοιχεία παρατηρείται συνεχής άνοδος του αριθμού κρουσμάτων, με ενδεχόμενη συνέπεια -αν μέσω εμβολιασμών δεν ανακοπεί η πορεία αυτή- να διαγράφονται δυσοίωνες προοπτικές για τον ερχόμενο Αύγουστο, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

“Ο κόσμος θα πρέπει να προσέχει και -πρωτίστως- να εμβολιαστεί στον ταχύτερο δυνατό χρόνο, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων στην Περιφέρεια βαίνει αυξανόμενος σε καθημερινή βάση” σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Επίσης, κατά την συνεργασία  των δύο ανδρών συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με την βελτίωση της λειτουργικότητας της δημόσιας διοίκησης. Επίσης έγινε συζήτηση  και με το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ