Σιλβέστερ Σταλόνε – Καρλ Γουέδερς: Μία πολύ δυνατή φιλία, που είχε “δεθεί” από μια εξίσου πολύ δυνατή συνεργασία . Το συγκινητικό μήνυμα του διάσημου ηθοποιού για τον φίλο και συνεργάτη του

Μία πολύ δυνατή φιλία, που είχε “δεθεί’ από μια εξίσου πολύ δυνατή συνεργασία έλαβε τέλος ανάμεσα στον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον Καρλ Γουέδερς, με τον θάνατο του δεύτερου την 1η Φεβρουαρίου. Ο διάσημος ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε “ανέβασε” στο Instagram ένα βίντεο όπου μίλησε για τις αναμνήσεις και τον χαρακτήρα του αείμνηστου, καλού του φίλου, πολύ συγκινημένος. 

Μιλώντας στο βίντεο ο ηθοποιός είπε: «Σήμερα είναι μια απίστευτα θλιβερή μέρα για μένα. Είμαι τόσο συντετριμμένος, που δεν μπορώ καν να σας πω. Απλά προσπαθώ να κρατηθώ, επειδή ο Καρλ Γουέδερς ήταν τόσο αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, της επιτυχίας μου – τα πάντα σχετικά με αυτό, του δίνω απίστευτα εύσημα και συγχαρητήρια. Γιατί όταν μπήκε σε εκείνο το δωμάτιο και τον είδα για πρώτη φορά, είδα μεγαλείο. Αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο μεγάλο. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είχα καταφέρει αυτό που κάναμε με το “Ρόκι” χωρίς αυτόν».

«Ήταν απολύτως λαμπρός – η φωνή του, το μέγεθός του, η παρουσία του, η αθλητική του ικανότητα, αλλά, κυρίως, η καρδιά του, η ψυχή του. Είναι μια τρομερή απώλεια», συνέχισε ο Σταλόνε και είπε στο τέλος: «Ήταν μαγικός. Είχα την τύχη να είμαι μέρος της ζωής του. Απόλλο, συνέχισε να χτυπάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ