Συνέντευξη: Ν. Σταυρέλης: Η πρωτοπορία που χαρακτηρίζει τον συνδυασμό και η μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση . Λίγες “πινελιές” ακόμη και το ψηφοδέλτιο έκλεισε

Ο Πρόεδρος της παράταξης “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” Δήμου Κορινθίων κος Νίκος Σταυρέλης  σε συνέντευξη που μας παραχώρησε χθες, μας μίλησε για την πρωτοπορία που χαρακτηρίζει τον συνδυασμό του, δηλαδή το γεγονός ότι για οτιδήποτε προγραμματίζει και δεσμεύεται να υλοποιήσει η παράταξη, αν αναδειχθεί δημοτική Αρχή στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου,  όχι μόνο έχει μελετηθεί και έχει αξιολογηθεί, αλλά γίνεται με συγκεκριμένη διαδικασία, δηλαδή με πλήρη οδικό χάρτη υλοποίησης του κάθε έργου, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συγκεκριμένο προϋπολογισμό, λήψη – έγκριση πίστωσης, εκπόνηση μελέτης, πραγματοποίηση δημοπράτησης, λήψη έγκρισης του αποτελέσματος, λήψη υπογραφής, χρόνος προθεσμίας εκτέλεσης έργου και χρόνο παράδοσης έργου. Οπότε οι πολίτες θα μπορούν να κρίνουν από την αρχή, επειδή  υπάρχουν στάδια και θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν ότι έχουν γίνει πράξη τελικά, αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί.

Μέχρι τώρα η “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” έχει κάνει 13 προγραμματικές δεσμεύσεις με πλήρη χρονοδιαγράμματα. Ο κος Σταυρέλης συμπλήρωσε:«Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση κι εκτιμούμε ότι θα μας δώσει τη δυνατότητα ο Κορινθιακός λαός για να υλοποιήσουμε αυτά για τα οποία δεσμευόμαστε».

Η “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ” βρίσκεται σε διαδικασία ανακοινώσεων και ολοκλήρωσης των ψηφοδελτίων της.  Στην ενότητα της Κορίνθου είναι σχεδόν ολοκληρωμένο το κεντρικό ψηφοδέλτιο κι όσον αφορά την Περιφέρεια μένουν λίγες ακόμη «πινελιές», δεδομένου ότι υπάρχει μια προσπάθεια τόσο του Προέδρου, κ. Σταυρέλη, όσο και των ανθρώπων που μετέχουν στην παράταξη να συνθέσουν διάφορα κριτήρια όπως το 40% των  ποσοστώσεων των γυναικών, τις ηλικίες (νέοι, μεσήλικες, κ.λ.π.).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, θα είναι 89 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι maximum (35 το ελάχιστο έως 89) και 210 τοπικοί σύμβουλοι, δηλαδή 300 άτομα συνολικά μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο σε σύνολο 22 κοινοτήτων.  Τα επόμενα δύο σαββατοκύριακα θα πραγματοποιηθούν ανακοινώσεις.  Στη συνέχεια θα υπάρχει μια παύση, λόγω εθνικών εκλογών και ύστερα η “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” θα ξαναρχίσει με πιο εντατικό ρυθμό προς τις δημοτικές εκλογές, για τις οποίες ο Πρόεδρος, ο κύριος Νίκος Σταυρέλης δήλωσε πανέτοιμος!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ