Συνελήφθησαν 2 αστυνομικοί για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου για την υπόθεση της δολοφονίας στο Νέο Κόσμο

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη : “Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024, δύο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης της αναπαραγωγής βιντεοληπτικού υλικού στον ηλεκτρονικό τύπο, στο οποίο αποτυπώνεται το θύμα που τραυματίστηκε θανάσιμα την 14-01-2024 στην περιοχή του Νέου Κόσμου Αττικής.

Πρόκειται για τα μέλη πληρώματος το οποίο προσέτρεξε στο σημείο που έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου από κοινού.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, ο ένας αστυνομικός βιντεοσκόπησε το χώρο του περιστατικού με το κινητό του τηλέφωνο και απέστειλε το υλικό στον έτερο κατηγορούμενο, ο οποίος στη συνέχεια προέβη στη διακίνησή του σε τρεις επιπλέον αστυνομικούς.

Από τις έρευνες κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ