Τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής δέχθηκε στο Υπουργείο ο Υφυπουργός Νίκος Ταγαράς για την καταστροφική πυρκαγιά στα Γεράνεια

Ο Υφυπουργός  Χωροταξίας και Περιβάλλοντος  Νίκος Ταγαράς   είχε σήμερα συνάντηση στο Υπουργείο  Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο , με κεντρικό θέμα  συζήτησης  την καταστροφική πυρκαγιά στα Γεράνεια. Οι δύο άνδρες,  παρουσία και του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα , συζήτησαν  για όσα χρειάζεται να γίνουν στην ευρύτερη περιοχή για την αποκατάσταση και την θωράκιση του περιβάλλοντος και των πολιτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής  έθεσε τις προτεραιότητες των έργων για την αποκατάσταση της περιοχής, στον Υφυπουργό. Μάλιστα δήλωσε πως «Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής, με την καθοριστική συμβολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, επιδιώκουμε τον σχεδιασμό και την κατά το δυνατόν άμεση υλοποίηση έργων».

Από την μεριά του ο Κορίνθιος Υφυπουργός , που είχε επισκεφθεί από την πρώτη στιγμή  τις καμένες περιοχές ,  άκουσε προσεκτικά όσα του ανέφερε ο κος Κοσμόπουλος  και τόνισε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες  για την ταχύτερη αποκατάσταση της περιοχής που επλήγη  από την τόσο μεγάλη φωτιά .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ