Το πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού για τον συζυγοκτόνο της 20χρονης Καρολαϊν – Σοκάρει ο τρόπος που την σκότωσε

To πρώτο επισκεπτήριο δέχθηκε σήμερα, δεύτερη ημέρα της παραμονής του στις φυλακές Κορυδαλλού ο 32χρονος συζυγοκτόνος της Καρολαϊν Κράους , Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μega  και αυτός ήταν ο δικηγόρος του  όπου συζήτησαν για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας , ένα θέμα για το οποίο ακόμη δεν έχει αποφασισθεί τι θα γίνει.  Η πλευρά της αδικοχαμένης Καρολαϊν , η μητέρα της, έχει ζητήσει να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού και έχει καταθέσει το σχετικό αίτημα στις αρμόδιες Αρχές.

Την ίδια ώρα βγαίνουν στη δημοσιότητα όλο και περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αυτή ενώ σοκάρουν οι πληροφορίες για τον τρόπο του θανάτου της , από τον οποίο φαίνεται ο βίαιος τρόπος  που την σκότωσε. Επίσης , από αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σοκ προκαλεί η αποφασιστικότητα του δολοφόνου να ξεψυχήσει το θύμα , χωρίς να της αφήσει ούτε μία ελπίδα να ζήσει! Όλα δείχνουν πως θα αποκαλυφθούν στην πορεία και νέα στοιχεία για την τραγική αυτή υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ